Då var det klippt!

Var till frissan idag innan jobbet, sjukt ändå vad håret kan kännas fräschare efter en klippning bara! Har inte klippt mig sen april 2012 så det behövdes.. Det växte typ ingenting för det var så slitet. Det var en rejäl bit som blev bortklippt men det är lika å ta det så topparna är friska och växer. Nästa vecka blir det slingor också, skönt med nå nytt, speciellt när man slipper fixa det själv ;) Bra att vi har flyttat hit för då kan jag gå till Sophie hela tiden så slipper jag färga hemma, det är alltid så nervöst.
 

Före å efter! Tror ändå inte det är så mycket kortare ändå eftersom det är lockat nu så :) Sov med blött hår igår, därför håret på förebilden är så fint, eller inte haha! Sjukt risigt.

Herrn har jobbat 15 timmar idag å, och jag är rätt trött efter jobbet. Har känt mig yr och konstig, men det gick över. Imorgon blir det jobb 8-16, sen hem och ge en liten present till våran fina vovve som fyller år, och så ska jag iväg och käka middag på Nittaya med ett gäng tjejor. Så nu ska jag börja göra kväller så jag orkar upp imorgon :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0