Onsdagkväll, och så hade halva veckan gått!

Det blev inte sista kvällen den här veckan för min del idag, för jag ska jobba extra imorgon. Har inte jättelust nu men det är inge farligt när man väl kommer dit :) Och inte när lönen kommer heller, för jag vill ju faktiskt jobba så mycket som möjligt. Och Christoffer har jobbat 15 timmar idag så han lär ändå vara helt dö imorgon, det brukar ju komma i efterhand. Så då kan jag lika gärna jobba för han kommer ändå bara sova ;)


Såhär såg det ut för exakt ett år sedan hemma i Gävle (och säkert ser det ut lika just nu..), jag vill ha vår här uppe nu!!

Det var så mysigt ute idag, -4 grader och sol och så var asfalten framme mitt på vägen och man hörde Novas klor mot asfalten när vi gick, kändes som att våren närmar sig faktiskt! Men hade vi bott i Gävle ännu så hade nog vårjackan varit på redan. Nåja, inte så många veckor kvar tills man kan fara ut i skogen och grilla korv i alla fall, det ser jag fram emot! :)

Nu blir det en snabbdusch innan det blir att krypa till kojs. Har haft migrän hela dagen så är rätt trött. Fast det gick över nån gång på jobbet som tur var, men känns som att det är påväg tillbaka nu... Så lika att skutta i säng! Men vi har så jäkla varmt i lägenheten och sovrummet är inget undantag, så kan vara därför jag vaknade med migrän. Har i alla fall sänkt värmen i sovrummet så får se om det hjälper nå, för jag vaknar ofta med migrän.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0