Skruvat upp en hylla

Idag har jag jobbat till klockan tre, och det var faktiskt riktigt kul att jobba idag! Tur det för igår var det fan inte kul. Så jag hoppas det går bra imorgon också för då jobbar jag 8,5 timme så. Christoffer hämtade mig efter jobbet och vi handlade lite innan vi åkte hemåt.

Har satt upp hyllan i vardagsrummet nu, och sen en tavla ovanför den men upptäckte att den var exakt lika bred som hyllan så det såg rent ut sagt förjävligt ut haha!! Så vi måste hitta nå annat fint som vi kan ha där istället :) Kommer väl ta år och dar innan man hittar nått som duger. Vi hade velat ha bokstäver men vet inte riktigt hur man ska få fast dom, dubbelhäftande tejp som rekommenderas känns inte ett dugg lockande när man ska sätta det på tapet... Tavlan som jag tänkte ha där hamnade i sovrummet istället, och det blev bra.


Hyllan uppsatt ovanför teven! Ignorera skrivaren som står där i hörnet, den står bara där för att jag inte kommit på vart jag ska ha den än..

Vet inte riktigt vad jag ska ha där på tevebänken. Vinflaskorna som ser ut som katter står där i brist på annat, men jag vet inte, känns lite töntigt med tanke på att jag har haft dom sen jag var typ 15 kanske? Sen hade jag velat ha en stor kandelaber i hörnet vart skrivaren är, men jag har inte hittat nån fin till ett rimligt pris än. Nåja, det är mycket kvar inann det blir klart här hemma men det kanske är lika bra så har man något att göra ibland ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0