Veckans sista dag

Idag är (var) min lediga dag. Ville jobba extra men kom på att jag har kurs ikväll så det sket ju sig. Kände mig lite bitter över det ;) Veckan har verkligen gått fort. Har knappt träffat Christoffer nått under veckan eller helgen men det får vi ta igen nästa vecka när han är ledig. Har i alla fall myst ner oss i soffan och glott på teve ett tag men såklart så somnade Christoffer efter typ 20 minuter haha... Standard när han har jobbat 13-timmars!

Idag tänkte jag försöka göra så mycket nytta som möjligt och jag lyckades väl hyfsat bra. Har i alla fall hängt nya gardiner och städat lite smått och plockat undan grejer. Imorgon bär det av till soptippen för det hann vi aldrig med den här veckan. Måste slänga kartongerna från vitrinskåpet som ligger i vardagsrummet ännu haha... Känns som att det aldrig kommer bli av, dom är så stora och sen är dom fulla av frigolit.


Fyller ut med en gammal bild på mig och min vovvsing, som fått träna en liten snabb sväng idag!

Jag och C har även beställt varsin ny telefon idag så nu har jag väl ångest, ungefär tills jag får den. Men nån gång lär man väl få unna sig själv nånting, även om jag aldrig trodde att jag skulle lägga såna pengar på en telefon. Har varit jättenöjd med min telefon som jag har nu förutom att den tjorvar som fasen med att ladda ner appar och uppdateringar. Har ju bara haft den i 10 månader, jag som brukar ha mina telefoner rätt länge känns det som. Har iaf typ bara 20 appar på den och alla behöver uppdateras men det går inte för den säger att det finns för lite lagringsutrymme, fast det finns nästan 100 mb ledigt... Och så mycket utrymme krävs inte för att uppdatera EN app.. Så jag hoppas att jag slipper det där tjorvet nu med ny telefon istället :)

Kom nyss hem från mamma efter att ha varit där en sväng och nu ska jag skalla kudden i väntan på morgondagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0